Šport
71 ogledov

Albancem posebni potni listi

Euro 2016, Albanija EPA
Albanska evforija po zgodovinski zmagi na evropskem prvenstvu v Franciji, z 1:0 so Albanci ugnali Romunijo, še traja. Dodatek k temu je zahvala države, ki bo članom reprezentance podelila diplomatske potne liste.

"Oni so naši veleposlaniki brez potnih listov, a premier Edi Rama bo vsem članom reprezentance omogočil diplomatske potne liste," je po tekmi povedal predsednik albanske nogometne zveze Armand Duka. Oglasil se je tudi premier Edi Rama, ki je pohvalil igralce in tudi navijače ter poudaril, da so vsi pokazali, da je Albanija civilizirani del Evrope.

Albanija je v nedeljo dosegla prvi gol na evropskih prvenstvih in zahvaljujoč Armandu Sadikuju tudi prvo zmago. Čeprav so v skupini zasedli tretje mesto, pa imajo s tremi osvojenimi točkami in razliko v zadetkih 1:3 majhne možnosti za preboj v osmino finala. Tja se uvrstijo prvo- in drugouvrščene ekipe vsake skupine ter štiri najboljše tretjeuvrščene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.