Šport > Nogomet
66 ogledov

Albanci v strahu pred BBB

BBB so takole razgrajali v Vidmu, nič drugače ni bila proti Spartaku. Žurnal24 main
Albanski mediji pred tekmo zadnjega predkola lige prvakov trdijo, da so jih iz Dinama in Uefe opozorili, da bo skupina zagrebških navijačev naredila vse, da prekine tekmo.

"Imamo informacije, da ta skupina, ki ne prihaja samo iz Hrvaške, ampak ji bodo pomagali še pobrateni grški in bosanski navijači, organizira prihod na Elbasan Arenu. Naredili bodo vse, da preprečijo normalen potek tekme, a ne samo to," je dejal direktor albanskega prvaka Mario Nikolli, ki je pozval domače navijače naj ne odgovarjajo na provokacije in povzročajo nemire. Od policije pa je zahteval vso potrebno pomoč za normalno izvedbo dvoboja.

Kapaciteta Elbasan Arene sicer znaša 12 tisoč gledalcev, pričakujejo pa tudi 500 privržencev zagrebškega kluba. Prav toliko naj bi bilo na tekmi albanskih policistov, ki jim bo pomagalo nekaj hrvaških kolegov, prisotnih pa bo tudi 25o varnostnikov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.