Svet
59 ogledov

560 kvadratov čistega luksuza

Hiša na Kosovu Youtube
Kosovski zdomec je v Đakovici zgradil hišo, ki izstopa že po zunanjosti. Zgrajena je po vzoru bele hiše. Luksuz dopolnjujejo dragi avtomobili v garaži.

Hiša v Đakovici je v lasti milijonarja Keneda Frokaja. Na zunanjem delu jo krasi 16 antičnih stebrov, razobešene so štiri zastave: Albanije, Kosova, Švice in ZDA. V notranjosti je postavljeno pozlačeno pohištvo, kipi grških in rimskih bogov iz marmorja, celo preslikani detajl iz Sikstinske kapele.

Hiša na Kosovu | Avtor: Youtube Youtube


Vila se razprostira na 550 kvadratnih metrih, v glavnem je zgrajena iz marmorja, podobo pa zaokrožajo dragi avtomobili, med drugim tudi lamborghini.

Kosovski portal Bota sot je objavil prispevek o lastniku vile, ki že dolga leta živi in dela v Švici. Domov na Kosovo se vrača le občasno.

dezurni@zurnal24.si

Dan za varen avto

Komentarjev 12
  • MihaPu 22:31 01.oktober 2016.

    Srbi so edini naši bratje, ki so se borili proti tej osmanski islamistični vehabistični zalegi.Pravi slovani!

  • MihaPu 22:29 01.oktober 2016.

    Dzakovica je Kosovo in Kosovo je Srbija, Kosovo je še vedno po jurisdikciji pod upravljanjem države Srbije in za kakršnokoli odcepitev Kosova mora biti referendum vseh polnoletnih državljanov Srbije (pa tudi iz tujine), drugače gre za zločinski odvzem teritorija s ...prikaži več strani NATO pakta, ki naj bi "le branil napadene NATO države" a se je prelevil v napadalca in okupatorja drugih držav. Naj napomnem, da Srbija ni napadla nobeno NATO članico, da bi NATO kasneje nadaljeval z ekspanzionistično politiko. (Hrvaška in Bosna niso bili v NATO-u na podlagi tega pa je NATO napadel Srbijo-Jugoslavijo)Čista logika. NATO je teroristična organizacija oz. kolonizator za tuje pro-ameriške interese.Tako da kaj se greste tukaj z svojimi izjavami in malo poglejte realno zgodovino preden bleknete nepovezane zadeve.Začnete lahko z bitko na kosovskem polju, kjer je bila kraljevina srbija žal poražena od osmanskega cesarstva, ki je bil takrat zelo močen in se je raztezal do Dunaja.Srb

  • atzz 08:35 29.september 2016.

    Prekopiran članek iz srbskih medijev, za katere je seveda Djakovica center Srbije in ne Kosova.