Šport > Nogomet
33 ogledov

Čeferin naredil vtis na legendo

infantino čeferin ronaldinho Reševalni pas/Twitter
Nogometni veljaki so v Bahrajnu odigrali prijateljsko tekmo, katere se je udeležil tudi najvplivnejši Slovenec v svetu nogometa, predsednik Uefe Aleksander Čeferin.

V Bahrajnu, kjer je potekal 67. kongres Mednarodne nogometne zveze (Fifa), so se na prijateljski tekmi pomerili nogometni zvezdniki ter funkcionarji mednarodnih in državnih zvez.

Priložnost na zelenici je dobil tudi prvi mož Evroske nogometne zveze (Uefa) Aleksander Čeferin, ki je zaigral v isti ekipi kot predsednik Fife Gianni Infantino in brazilski napadalec Ronaldinho.

Prva moža Fife in Uefe sta z nogometnim znanjem očitno prepričala nekdanjega nogometaša Paris Saint-Germaina, Milana in Barcelone, ki je na družabnih omrežjih zapisal: "Lepo je igrati v isti ekipi kot Gianni Infantino in Aleksander Čeferin, predsednika Fife in Uefe. Nogomet na zelo visokem nivoju."

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 12:52 12.maj 2017.

    FIFA in UEFA sta pralnici denarja nogometa ! Pomislimo samo kdo je vreden MILIJON EVROV ? Koliko časa mora delati za ta denar delavec ,tisti ki obiskuje tekme ? In prav zaradi teh milijonov je nogomet postal gladiatorstvo namesto športa ...prikaži več . Verjamem ,da bodo tisti ,ki plačujejo te nogometaše - navijači spoznali kruto resnico ! V korist športa .