Magazin > VIP
5002 ogledov

Alenka Gotar o napadih fantove mame

Alenka Gotar
1/3
rtvslo.si
Alenka Gotar in njen fant Anže Šuštar sta javno spregovorila o težavah, s katerimi sta se spopadala zaradi njune zveze. Anže je namreč 17 let mlajši od Alenke.

Slovenska pevka Alenka Gotar je skupaj z zaročencem Anžetom Šuštarjem, ki je od nje mlajši 17 let, obiskala Zvezdano Mlakar. V pogovorni oddaji sta se odprla in povedala, s kakšnimi težavami sta se spopadala.

"Vem, da svet ni lep, da je svet hudoben. Nisem mu želela vzeti mladosti. Rekla sem mu, da naj najde mlajšo,“ ga je Alenka posvarila pred mediji. Pravi, da je vse predvidela, še preden se je zgodilo, in dodala: "Mene bodo ubil, mene bodo mediji ubili, on je moj učenec!“

Bolj žalostno od Romea in Julije

Anže pravi, da je njuna romanca v primerjavi z zgodbo Romea in Julijo hujša in bolj žalostna. Pravi, da so bili kot družina pred vsem tem zelo povezani. Doma so bili jezni, da se je zaljubil v starejšo. Največje težave je imel z mamo: "Ko je izvedela, da sva skupaj, mi je povedala marsikaj ... Prepovedala mi je igrati harmoniko, ki sem jo podedoval od dedka. Ko sem prišel domov, je metala vame stvari. Podila me je od doma. Nadlegovala me je, ko sem bil pri njej (pri Alenki) doma. Tudi vozila se je za mano, ko nisem povedal, kam sem šel. Nisem vedel, da ima to takšne razsežnosti.“

Alenka je bila med njegovim pripovedovanjem vidno žalostna: "Še nikoli nisem doživela tako hudih napadov.“

Preseglo meje dobrega okusa

Alenka je deloma razumela, da je mama navezana na sina, a je vseeno povedala, da tako hudih zmerjanj in žaljivk še ni doživela. "Tukaj je bil tako nizek nivo, da sem ga rotila, naj jo ustavi. Oropala me je vsega dostojanstva,“ je s solznimi očmi povedala Alenka. Priznala je, da je imela težave s spanjem že od malih nog in da je prvič zaspala brez uspaval, ko je spoznala njega in ko je spoznala, da je zaljubljena. "Včasih, ko ga gledam, si mislim, kako sem lahko srečna,“ je še povedala.

Komentarjev 20
  • Avatar gujdek
    gujdek 17:30 02.julij 2017.

    Mislim, da so to namerno fotošopali, tako kot pred časom joške od Natalije VERBOTEN.

  • Avatar gujdek
    gujdek 17:27 02.julij 2017.

    Ko bo on najbolj poskočen bo njen "pralni stroj" že davno odpisan in za v smeti...

  • matermila 07:23 30.junij 2017.

    Če bi ga bilo kaj v gatah,bi staro od..bal.Kaj pa koga briga s kom bo kdo živel,ko je enkrat na lastnih nogah.Poglejte francoskega predsednika,je mlajši 20 let od svoje žene.Dokler se imata rada ni pomembno koliko je kdo star.Res pa ...prikaži več je,da se bo razlika v letih pokazala prej ko slej in potem pride kar pač mora priti,.Ampak to so problemi,ki se tičejo samo njih in NIKOGAR drugega.