Magazin > Film & Glasba & TV
62 ogledov

Alenka nikoli s kotički ust navzdol

alenka godec Urška Košir
Alenka Godec se v maju, mesecu ljubezni, intenzivno pripravlja na koncert, ki ga bo imela že 14. maja v Cankarjevem domu!

Poleg pevskih in plesnih vaj za musical Mamma Mia, v katerem ima Alenka Godec vlogo Rosie, Alenkine dneve okupirajo vaje z bandom za njen solo koncert, poimenovan S kotički ust navzgor, ki bo 14.5. v Cankarjevem domu.

Zakaj "s kotički ust navzgor"?

Izbira imena koncerta je bila za Alenko lahka naloga – koncert nosi enako ime kot njen zadnji studijski album, ki ga je izdala konec preteklega leta. Na njem najdemo tudi istoimensko skladbo. Hkrati pa besedna zveza opisuje Alenko samo; skoraj vedno jo namreč vidimo nasmejano, s kotički ust navzgor, kar je opazil tudi Andrej Šifrer, ki je za naslovno skladbo albuma spisal besedilo: "Takšna Alenka je, takšno jo vidim." S kotički ust navzgor ...

Alenka Godec bo z bandom v Cankarjevem domu predstavila tako skladbe iz aktualnega albuma kot 'najlepše pesmi', svoje oboževalce pa bo nedvomno navdušila tudi s kakšno starejšo uspešnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.