Slovenija
1277 ogledov

Aleš Hojs: Tako se odpove TV naročnina

Aleš Hojs Saša Despot
Aleš Hojs iz NSi je, kot je priporočil Janez Janša, odpovedal TV naročnino.

"S takim, na upravni enoti overovljenim obrazcem se odpove tv naročnina! Danes oddal na vložišču RTV," je danes na Twitterju sporočil Aleš Hojs, ki je bil v času Janševe vlade obrambni minister.

Da ne bi več plačeval TV naročnine, je Hojs za 36 mesecev odjavil televizijski sprejemnik, kot razlog pa navedel: "Ne želim gledati programa, ki ga producirate in predvajate". 

Pobudi za ukinitev RTV naročnine, h kateri je pozval Janez Janša, se je Hojs pridružil že sredi maja.

Janez Janša je na seji parlamentarnega odbora za kulturo 1. aprila dejal, da že dve leti ne plačuje RTV-prispevka in da to svetuje tudi vsem drugim. Kot smo poročali tukaj, lahko neplačevanje naročnine tistega, ki ima televizijski sprejemnik, drago stane. Drugače je, če se TV sprejemnik odjavi, vendar se za televizijski sprejemnik smatra tudi računalnik z monitorjem in ustrezno programsko opremo. 

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 42
  • erikkk 15:09 01.avgust 2016.

    Se mi pa zdi butasto tole obvezno plačevanje ... človeku se omeji gledanje še drugih kanalov samo zato ker ima televizor doma...Nemudoma je to obvezno plačevanje potrebno prepovedat, oziroma zakodirat RTV kanale, naj ga plačajo tisti ki ga ...prikaži več želijo gledat. Men osebno 1/2/3 gre na bruhanje ki ga moram na silo plačevat.

  • Zmago 09:45 15.junij 2016.

    Ovaduh smrduh Vojtek Višenhofer von Spitzel, kaj ti ni jasno, a si pozabo ???http://www.zurnal24.si/policija-v-berlinu-ubila-slovenca-clanek-266335

  • Zmago 14:51 10.junij 2016.

    Johann Spohann von Wienerscnitzel tvoji rudeći cveteki me R U B I J O, pa čeprav se nikoli nisem naročil na usluge njihove Javne Hiše.Sem pa Prlek, pa vseeno kolikor toliko poznam slovenska narečja, za razliko od tebe in tebi podobnih.