Magazin > VIP
1146 ogledov

Ali bo kmalu očka? To nam je odgovoril Klemen Janežič

usodno vino POP-TV-2
Bo zvezdnik trenutno ene najbolj priljubljenih serij pri nas kmalu očka?

Tako kot v seriji Usodno Vino, je Klemna tudi v resničnem življenju začarala Nina. A ne tista televizijska Nina, ki jo igra Inja Zalta, pač pa igralka Nina Ivanišin, ki prav tako igra v omenjeni seriji. Klemen in Nina sta tudi sodelavca v ljubljanski Drami in sta povezana tako službeno kot zasebno.

Nina ni bila pripravljena na tako izjemen uspeh Slovenke. (Foto: Borut Peterlin) | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
O njuni vroči romanci se je šušljalo že v začetku leta, pred kratkim pa je revija Nova golobčka ujela med počitnicami na Visu, nakar so se takoj pojavile govorice, da bi Nina lahko bila v veselem pričakovanju. Bosta zaljubljenca svojo ljubezen kmalu nadgradila z naraščajem? "Hvala za klic, na to ne bi odgovarjal, raje govorim o čem drugem. Razumem, da ste morali preveriti, a tega ne komentiram," je bil vljuden Klemen.

Če bosta igralca res kmalu zibala, bomo torej morali še malce počakati, so nam pa v ljubljanski Drami zaupali, da se Nina trenutno intenzivno pripravlja na novo predstavo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.