Magazin > VIP
38 ogledov

Ali Nejc iz Bara nagaja bivšemu?

nejc rek Osebni arhiv
Nejc Rek ima še vedno težave z bivšim fantom, ki naj bi ga pretepal in varal z žensko.

Nejc Rek je v Baru razkril, da je pred leti zapustil fanta, ki je bil do njega nasilen in ga je poniževal. Lansko poletje pa je z Nejcem njegov bivši spet navezal stike. "Očitno se je počutil krivega in se mi je želel opravičiti za vse. Najprej se nisem hotel dobiti z njim, potlej pa sem le pristal. Vse mi je priznal, se opravičeval. Govoril mi je, da me ima še vedno rad. Kar pa je najpomembnješe, rekel je, da se je spremenil in da si je končno tudi priznal, da je gej, kar pa ne verjamem. Ves čas mi je pisal in me klicaril, nisem vedel, kaj naj storim, a me je nekaj vleklo nazaj in sem se mu javljal. Nekaj časa sva se dobivala na pijačah in razglabljala o najini preteklosti,“ pravi Nejc. Nato pa je bivši spet izginil, od prijatelja pa izvedel, da ga je za njegovim hrbtom obiral in govoril, da je slab človek.

Kakšen teden nazaj pa je bil Nejc bivšega prisiljen poklicati, saj ga je ta po ovinkih nenehno spraševal, ali je bil ponoči pred njegovim blokom. "Ko sem ga vprašal, zakaj me to sprašuje, ni odgovoril, zato sem o tem povprašal njegovega prijatelja, ki mi je dejal, da me obtožuje, da sem nekajkrat pozvonil na njegova vrata in zbežal.  V vsakem primeru sem v njegovih očeh kriv,“ pravi žalostni Nejc, ki si želi, da bi z bivšim čim prej razčistila in odpravila težave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.