Šport > Nogomet
41 ogledov

Vse je že določeno

zlatan ibrahimović EPA
Agent Zlatana Ibrahimovića je utišal govorice, da bo švedski napadalec v prihodnji sezoni igral za Manchester United. Morda se obeta presenečenje, trdi Mino Raiola.

Zlatan Ibrahimović se je po koncu letošnje sezone poslovil od Paris Saint-Germaina in se kot prost nogometaš podal novim izzivom naproti.

Ponudb evropskih velikanov, ki si v svojih vrstah želijo enega najboljših napadalcev na svetu, ne manjka, najglasneje pa se ga povezuje s prestopom k Manchester Unitedu, ki ga je od odhodu Louisa van Gaala prevzel José Mourinho.

Vse že določeno

Ibrahimović je pred dnevi dejal, da je njegova prihodnost že določena, vendar novinarjem ni želel razkriti svojih načrtov. ''Prihodnost je napisana. Sprejel sem odločitev. Ni pomembno, da bi imel dogovor sklenjen pred začetkom Eura. Uživam v tem, kar pišejo mediji. Zabavno je. Zanimanje prihaja iz vseh držav. Anglije, Italije in drugih. Na mizi imamo konkretne ponudbe in številne alternative,'' je povedal švedski reprezentant.

Nogometašev agent Mino Raiola je ovrgel govorice, da je Manchester United edini klub, za katerega bi lahko igral Ibrahimović. ''Zanj se zanimajo klubi v Angliji, klubi v Evropi, klubi izven Evrope. Vsi domnevajo, da mora v Manchester United. To ni res!'' je za švedski Expressen povedal Raiola.

''Na koncu vas lahko čaka presenečenje. Ali se bo upokojil? Zagotovo ne. Ibrahimović je zvezda in klubu, ki bo podpisal z njim, ne bo potrebno plačati odškodnine, zato si lahko izpogaja ekstremno visoko plačo. Ima dober pogajalski položaj,'' je dodal agent.

Kaj pa Italija?

Raiola naj bi se v petek mudil v Milanu, kjer se je pogovarjal z vodilnimi možmi AC Milana. Agent naj bi se sestal z direktorjem Adrianom Gallianijem. Na možnost vrnitve na Apeninski polotok je na tiskovni konferenci v Parizu namignil tudi Ibrahimović, ki je dejal: ''Italija je moj drugi dom, Francija tretji.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.