Magazin > Film & Glasba & TV
41 ogledov

Aljaž izginil iz Gostilne

Aljaž Zemljič POP-TV-2
Iz šova Gostilna išče šefa je včeraj odstopil tekmovalec Aljaž.

44-letni tekmovalec šova Aljaž Zemljič je včeraj poskrbel za preobrat ter jezo in zaskrbljenost sotekmovalcev. Tik pred otvoritvijo gostilne je izpraznil svojo omarico in izginil neznano kam. Aljaž je sicer že včeraj povedal, da ima vsega poln ku***, da se je pri kreiranju neprestano prilagajal Žigi, v skupini ni moral izraziti sebe in da bi bilo bolje, če bi doma služil denar.

Iz kuhinje je izginil kmalu po tem, ko ga je šef Bine podučil, kako se reže zelenjavo in ga okaral zaradi nenabrušenega noža. Sotekmovalci so bili sprva besni, da jih je na cedilu postil sredi otvoritve in dejali, da to pove veliko o tem, kakšen človek je, ko pa so ugotovili, da je izpraznil svojo omarico, je Tilna celo zaskrbelo, da si ni kaj naredil. Aljaž se je v Gostilno vrnil ob šefovi evalvaciji. Bine mu je rekel, da še nikoli v življenju ni nihče sredi dela odšel iz njegove ekipe in da je bilo to skrajno hinavsko dejanje. Ko ga je vprašal, zakaj je to storil, je Aljaž odgovoril, da se v tej gostilni enostavno ne vidi. Bine ga je prosil, naj zapusti Gostilno, saj mu ne more več zaupati.

Ptujčan je s tem dejanjem odstopil iz šova.

 

Komentarjev 4
  • Ronald Reagan 16:51 20.oktober 2013.

    aljaž je lenuh...ne mislim v tem showu, ker ne gledam.Lenuh je že v civilstvu, v vseh kafičih ki je delal se je stalno šlepal

  • titty 12:29 20.oktober 2013.

    Aljaž je totalno neodgovoren za svoja leta, pa še butast povrhu.

  • mph 12:21 20.oktober 2013.

    V bistvu gre za ene vrste telenovelo s privdihom gostilne. Nikoli pa nisem razumel, kako lahko toliko ljudi gleda takšne bedarije od telenovel. Pa jih. Sem pa več gledal prejšnjo serijo, ker sem poznal kar dva, drugače pa je vse ...prikaži več skupaj kar je. Če človek prav nima kaj počet, verjetno zadrži prst na tem kanalu.