Magazin > VIP
51 ogledov

Alma Merklin o kmetu Niku ...

Alma Merklin POP-TV-2
Ali so med Almo in Nikom preskočile kakšne iskrice?

Simpatično prekmursko pevko Almo Merklin smo povprašali, ali so med njima z Nikom med njegovo zabavo, ki jo je po koncu šova Kmetija: Nov začetek priredil za prijatelje in znance, preskočile kakšne iskrice.

Med nama je štiriletna razlika ...

"Z Nikom sva se spoznala na njegovi zabavi, kamor sem bila povabljena kot gostja, saj sva oba doma iz prekmurskega konca. Tja sem prišla s prijateljico, imeli smo se zelo lepo in plesali celo noč. Družba je bila super, zabavali pa smo se vse do jutra," nam je detajle zabave razložila mlada pevka. 

"A sva samo prijatelja, čisto nič drugega. Med nama je  sicer štiriletna razlika – on je namreč star 20, sama imam 24 let, kar je, z eno besedo – preveč,“ je Merklinova pojasnila v smehu in obenem dodala še: "Moje mnenje o Niku je, da je zelo v redu fant, zelo pozoren tako do prijateljev kot do žensk. Na zabavi je bila tudi njegova družina, o kateri imam dobro mnenje.“ 

 



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.