Magazin > VIP
197 ogledov

Alma Mujezinović ima dve ljubezni

alma, karim, iryna POP-TV-2
Nekdanja manekenka Alma Mujezinović in najnovejši član ekipe Gostilna išče šefa nam je povedala, da im v svojem življenju kar dve ljubezni.

Nova komentatorka v šovu Gostilna išče šefa Alma Mujezinović je za Žurnal24 povedala, da je od nekdaj imela rada svojo manekensko kariero in da pušča vsa vrata odprta, a poudarja, da ima vedno manj časa.

"Prav zaradi tega sem obiskala številne kraje, spoznala super ljudi in se ob enem ogromno naučila – o sebi in o ljudeh. Tega poglavja ne zapiram, saj je to zelo razgiban in nenehno spreminjajoč se svet. Hkrati imam vse manj časa, ko bi se temu lahko še posvetila. Danes moje dneve zapolnjujeta in izpopolnjujeta dve ljubezni – Odprta kuhna in moja družina,“ nam je povedala Alma.

Nekdanja manekenka je sicer ustanoviteljica priljubljene Odprte kuhne, ki jo lahko obiščemo v centru Ljubljane vsak petek med marcem in oktobrom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.