Magazin > VIP
52 ogledov

Almir: "Res primitivno in podlo“

Almir, Gostilna išče šefa Saša Despot
Almir o nesramnih komentarjih na spletu.

Resničnostni šov Gostilna išče šefa se je končal, komentatorji pa po spletu še vedno veselo komentirajo razplet, marsikdo brez kančka samocenzure. Tudi tekom šova se je na forumih pojavilo ogromno nesramnih in neprimernih komentarjev, na katere nas je med drugim opozorila tudi Špela.

Nanje se je za Leo sedaj odzval tudi Almir Begič. "Vidi se, kako smo majhni, vendar v glavah, ne po številu. Ljudje se v komentarjih spuščajo na neko nacionalno bazo in mi dajejo vzdevke, kot so burek in Bosanec. A ob takšnih komentarjih se le nasmejim. Razumem, da ima vsak svojega favorita in da ne moreš biti všeč vsem, a da se ljudje spuščajo na takšno raven, se mi ne zdi okusno. Res primitivno in podlo,“ pravi Primorec, ki je v šovu zasedel 4. mesto.

Komentarjev 5
  • Ferluci 11:43 07.december 2014.

    No, neke pozitivnosti res ni pokazal. Z Anžetom sta bila kar precej spletkarska, škodoželjna in samovšečna. Zanimivo, da se takšni ljudje s takšnimi lastnostmi zaradi napuha ne zavedajo svojih napak. No, kar se pa bureka tiče - o tem ne ...prikaži veče gre zgubljati besed! Menim, da je šla zmaga zelo upravičeno v prave roke.

  • patrijarh 11:28 07.december 2014.

    Govedo

  • milek 10:48 07.december 2014.

    Bosanac, spletkarski.