Šport
28 ogledov

Alonso se vrača

Fernando Alonso EPA
Dvakratni svetovni prvak v formuli 1, Španec Fernando Alonso, bo nastopil na drugi dirki sezone v Maleziji, je sporočila njegova ekipa McLaren.

Španski dirkač Fernando Alonso je izpustil uvodno dirko za VN Avstralije, saj se je na testiranju v Barceloni trčil v zid, zdravniki pa so mu zaradi udarca v glavo odsvetovali nastop na prvi letošnji dirki v Melbournu.

"Od nesreče v Barceloni je Fernando sledil natančnem programu, nadzorovali so ga najboljši znanstveniki na področju športa, ki zagotavljajo, da se lahko vrne," so zdaj sporočili iz njegove ekipe. McLaren je na prvi dirki sicer ostal brez točk,

V Sepangu se vrača tudi Finec Valtteri Bottas, voznik Williamsa. V kvalifikacijah v Melbournu je začutil bolečine v hrbtu in izpustil dirko. Finec pravi, da je nared za dirkanje, uradno pa mora še opraviti zdravniški pregled, da mu Mednarodna avtomobilistična zveza dovoli nastopiti.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.