Magazin > VIP
48 ogledov

Alya jokala od bolečine

Alya Tanja Zrinski
Pevka Alya je v sredo padla s konja in s tem povzročila zaskrbljenost marsikaterega oboževalca.

Potem ko je v sredo na Facebooku objavila, da je padla s konja, nas je za pevko Alyo precej zaskrbelo, saj se tudi na telefonske klice ni odzivala. A na srečo padec s konja ni bil nič hujšega, nam je zaupala naslednji dan, oboževalce na Facebooku pa je kmalu potolažila z besedami: "Hvala vsem za lepe želje, so me 'raztegnili', zmasirali."

Alyi se je zaradi padca v medenici ukleščil živec, kar je na začetku izgledalo hudo, od bolečine pa je tudi zajokala. "Zelo me je bolelo, ampak po nekaj urah ležanja je bolečina začela popuščati. Smo poskrbeli, da je zdaj dosti bolje, a me še precej boli. Zdaj lahko vsaj sedim in hodim, česar predvčerajšnjim sploh nisem mogla početi." Pevki v bolnišnico ni bilo potrebno iti, a kljub temu razmišlja, da bi si dala poškodbo slikati z rentgenom, saj se hoče "prepričati, da ni karkoli narobe."

"Tudi žival ima slab dan"

Glasbenica, ki je velika ljubiteljica živali, jezdi že od malih nog, zato je takšnih poškodb že vajena. "Gre za klasičen padec s konja, nič takšnega, ampak se sploh ne spomnim, kako sem padla." Nesreča se je zgodila med ježo njene kobile Lune, a Alya pravi, da ni nič kriva. "Malo je bila prepolna energije, to je pa tudi vse. To je povsem normalno pri konjih, tako kot ima človek slab dan, ga ima tudi žival."

Alyo danes že čaka nastop, ravno zato je kiropraktik še posebej dobro poskrbel zanjo. Upa tudi, da se bo lahko jutri udeležila podelitve viktorjev.

Komentarjev 3
  • privat 11:22 15.marec 2013.

    kar solze so mi potekle...alja revčka....ha ha katera je to??

  • edvard 10:10 15.marec 2013.

    Kdo pa je ta Alya....:):)

  • macko 09:10 15.marec 2013.

    res ? a dejte, no. s katerega konja pa ? drži, full sem zaskrbljen, samo ne za alyo, temveč za stanjem duha žurnalovih urednikov. bo že držalo, da nikoli ne boste verodostojen medij...seveda pa je najbolje, da izkoristim svojo demokratično ...prikaži več pravico, in vas neham brat.in.... to bom tudi storil. hvala za sodelovanje.