Ambient
1814 ogledov

Okrasite steno na inovativen način

dekoracija sten
1/10
Žurnal24 main
Velike prazne stene kar kličejo po umetnini s karakterjem. Ker pa umetniška dela niso za vsak žep, smo zbrali devet sodobnih alternativnih načinov za okrasitev stene.

Vsi jih imamo: prazne bele stene. V veži, nad jedilno mizo, nasproti postelje, med dvema okenskima odprtinama. Čeprav je belina včasih dobrodošla - na njej si spočijemo oči in zberemo svoje misli - pa je prav na naštetih mestih nezaželena. V prostorih, kjer se želimo počutiti dobrodošli, povezani in aktivni, potrebujemo tudi vizualno stimulacijo.

Umetniška dela so odlična izbira - drzna (ali zasanjana) grafika, ki v nas buri domišljijo in burka duhove; abstraktna slika, ki nas popelje vsakič v druge kraje; zbirka umetniških fotografij, ki preproste vsakdanje trenutke spreminja v umetnost...

Za marsikoga pa je nakup umetnipkih del žal nedosegljiv. Takrat lahko posežemo po preprostih, a humornih vizualnih stimulantih, predstavljenih v fotogaleriji. Nas je marsikatera izmed predstavljenih idej - vse smo našli na Pinterestu - zaradi svoje lahkotnosti in nepretencioznosti nadvse navdušila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.