Ambient
1249 ogledov

Otroške sobe, ki vas bodo navdušile

otroške sobe
1/8
Rimobel
Iščete otroško sobo, a nikakor ne najdete primerne? Ugotavljate, da so vse enake in vas nobena povsem ne navduši?

Na slovenskem tržišču so otroške sobe sicer dobro zastopane, a njihov slog je večkrat zastarel, preotročji in nekompatibilen s sodobnim načinom življenja. Prav tako vse sobe ne rastejo z skupaj otroci, kar nas prisili, da vsakih nekaj let investiramo v novo sobo ali pa adaptiramo staro.

Rešitev za te tegobe ponuja največji španski proizvajalec pohištva Rimobel, ki ga na spletu ekskluzivno zastopa spletna trgovina opremisidom.com. Le-ta poroča, da je bil začetni odziv ob predstavitvi na slovenskem trgu izjemen; navdušili pa so tudi nas: otroške sobe so unikatnega dizajna, živahnih barv, izjemne kvalitete in po dostopnih cenah. Prepričal pa nas je tudi nakup kar iz domačega nasalnjača!

Proizvajalec je zasnoval otroške sobe tako, da so maksimalno prilagodljive končnemu kupcu. Po želji lahko spreminjate barve pohištva in prilagajate dolžino pisalne plošče glede na vaš prostor in to na centimeter natančno. Pohištvo bo zaradi svoje kvalitete zdržalo telo dolgo. Vsi predali in vrata se mehko zapirajo. Police so debele kar 3 cm, fronte pa 19 mm. Vse površine so prekrite z melaminom najboljše kakovosti, odporim zoper praskam in nezaželenim madežem.

 

Otroške sobe Rimobel lahko naročite tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.