Ambient
227 ogledov

Prenova: gre sploh za isti prostor?

prenova kuhinje
1/6
Žurnal24 main
Ameriški par je porabil celo leto v iskanju popolnega stanovanja v popolni soseski, zato sta bila izjemno zadovoljna, ko sta našla cenovno ugodno dvosobno stanovanje v čudovitem predelu Brooklyna.

Stanovanje je bilo zelo zdelano - še nikoli namreč ni bilo prenovljeno in s svojo temno in staro opremo ni bilo idealno okolje za mlad par.

Par, ki se je zelo dobro zavedal, da je z manjšim posegom možno ustvariti popolnoma drugačen prostor, si je zamislil svetlo in zračno kuhinjo, ki meji na jedilnico in ustvarja več družbanih točk, kjer lahko gostita prijatelje. V kuhinji sta si tudi želela udobje pri kuhanju in veliko shranjevalnih površin.

Obstoječi kuhinji sta prebila stene in jo povezala z dnevnim prostorom. Odločila sta se za kuhinjski niz iz IKEE, ki sta ga nadgradila s pultom iz granita, ki kuhinjski otok objame z ene strani in s previsom ustvarja majhen kotiček za zajtrkovanje.

Zamenjala sta tudi tlak in ploščice nadomestila z mat parketom z rahlim vintage izgledom.

S prenovo sta, po svojih besedah, izjemno zadovoljna. Pravita: "Čeprav tu živiva že pol leta, sva na trenutke še vedno presenečena, da je stanovanje zares najino."

via Sweeten

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.