Ambient
212 ogledov

Slovenski oblikovalec David Knez osvaja svet!

QuickShoeLaceTitle Žurnal24 main
Slovenski oblikovalec David Knez je idejo za linijo izdelkov 'QuickShoeLace' dobil pred dvema letoma. Pred nedavnim je z ekipo slavil uspešen zaključek zbiranja sredstev na Kickstarterju. Njihov dosežek je neverjeten, saj so zbrali skoraj osemkrat več od zadanega cilja.

Vezalka 'QuickShoeLace' je elastična vezalka, katere ne zavezujemo, temveč pripenjamo. Na enem koncu vezalke je pripet kovinski obroč. Ko čevelj obujemo, potegnemo vezalko in obroč zataknemo na zatiču na drugem koncu vezalke.

Vir: Kickstarter

'QuickShoeLace' se zaradi elastičnosti materiala prilagodi vsakemu obuvalu in je zato primerena tako za otroke kot tudi odrasle. Vse sestavne dele vezalke je mogoče enostavno razstaviti in v primeru obrabe zamenjati. Avtor izdelka upa, da bodo vezalke ne le skrajšale obuvalni čas, ampak služile tudi kot modni dodatek. Vezalke namreč ponujajo v različnih barvah in barvnih kombinacijah. Na uradni spletni strani so zapisali, da že pripravljajo nove dizajne, ki bodo usklajeni z zadnjimi modnimi smernicami.

Vir: quickshoelace.com

David in njegova ekipa so na Kickstarterju zbrali več kot 140.000 dolarjev in pridobili več kot 4.000 podpornikov. Njihov začetni cilj je bil zastavljen na 18.000 dolarjev. Čeprav so kampanijo na Kickstarterju bolj ali manj zaključili, jih lahko podprete na spletnem portalu Indiegogo in pripomorete k uspehu in razvoju produkta.

https://www.indiegogo.com/projects/one-hand-tying-quickshoelace-saves-your-time-design-fashion#/

 Vir: Kickstarter

 Davidu in njegovi ekipi želimo veliko uspehov še naprej!