Svet
2634 ogledov

Američane skrbi napoved Babe Vange

Baba Vanga Youtube
Po vsem svetu znana prerokinja Baba Vanga je pritegnila pozornost Američanov, ki čakajo na zaprisego novoizvoljenega ameriškega predsednika Donalda Trumpa. do katere bo naprišlo 20. januarja.

Novoizvoljeni ameriški predsednik Donald Trump bo prisegel in uradno prevzel predsedniški položaj v petek, 20. januarja. Portal International Business Times se je pri tem spomnil besed bolgarske prerokinje Babe Vange.

Baba Vanga, ki ji pravijo tudi balkanski Nostradamus, je pravilno napovedala nekaj svetovnih dogodkov kot je cunami leta 2004, začetek gospodarske krize leta 2008, klimatske spremembe. Odstotek njenih predvidevanj je bil izjemno visok, nepravilnih naj bi bilo 85 odstotkov njenih napovedi, navajajo na omenjenem portalu.

"Bolgarska prerokinja je pravilno predvidela tudi zmago Baracka Obame, trdila je, da bo 44. predsednik ZDruženih držav Amerike afroameričan. Pri tem je prerokinja dodala, da bo Obama zadnji predsednik ZDA. Kaj je s tem mislila, ni znano. Mogoče bo prišlo do ustavnih sprememb," ugiba IB Times. Nekateri imajo pri besedah "Obama - zadnji predsednik ZDA" tudi bolj črne scenarije.

PREBERITE TUDI

Na preroštva Babe Vange se je obregnil tudi režiser Michael Moore, ki je tudi sam že avgusta napovedal Trumpovo zmago. "Nič od tega, kar so številni predvidevali, se na volitvah ni zgodilo. ZGodilo se je ravno nasprotno. Zaradi tega bi se morda lahko v prihodnjih tednih zgodilo nekaj norega in povsem nepričakovanega. Mogoče si bo Trump enostavno premislil. Vsi govorijo, da je to nemogoče. Po drugi strani, številnim se je pripetilo, da so prvi dan na novem delovnem mestu ugotovili, da so se enostavno zmotili."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 12
  • Zmago 20:29 01.januar 2017.

    Očitno nekaj vročega ???? google: "Brother Nathanael WW3"https://www.youtube.com/watch?v=kgDoiCOC1wM

  • kapibara 08:52 01.januar 2017.

    Žal ni več dosegljiv.. kaj pa je bilo.. ?

  • Avatar Leon
    Leon 08:57 31.december 2016.

    Mediji prerokujejo za nazaj !