Slovenija
50 ogledov

Ameriške šole prihajajo v Ljubljano

Sejem ameriških šol Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije
Vse o tem, kako na študij v ZDA danes iz prve roke v Ljubljani.

Danes med 15. in 18. uro bo v City hotelu v Ljubljani tretji sejem ameriških šol. 

Svoje programe in možnosti štipendiranja bo na sejmu predstavljalo 11 ameriških visokošolskih izobraževalnih institucij. Udeleženci bodo lahko njihove predstavnike povprašali vse o sprejemnih postopkih, kako potekata življenje in študij v ZDA, kakšna finančna pomoč je na voljo in še veliko več!

Sejem je namenjen tako tistim, ki razmišljajo o študiju, kot tistim, ki jih zanimajo krajše mobilnosti Na sejmu se bodo predstavljale Univerza Bentley, ki nudi odlične programe poslovnih ved, priznan kolidž na področju umetnosti in oblikovanja SCAD, prestižna raziskovalna univerza v Arizoni in številne druge ameriške institucije, ki bodo prikazale pestrost in raznolikost možnosti šolanja v Združenih državah Amerike. 

Na sejmu bodo prisotni bodo tudi predstavniki sklada za štipendije in svetovalci EducationUSA centra Ljubljana, ki bodo nudili informacije o štipendijah za študij in mobilnosti v tujini.

Sejem organizira EducationUSA center v Ljubljani, ki deluje v okviru Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije in nudi nepristranske in zanesljive informacije o vseh akreditiranih visokošolskih institucijah v ZDA.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • jozicamurn 15:30 04.april 2016.

    Ne rabimo to pro-ameriško sranje. Hvala. Že dovolj Slovenija liže rit ameriki in še dolžna je preveč ameriškim bankam, ki zahtevajo čedalje bolj ostrejše ritolizništvo.