Svet
69 ogledov

Amsterdam: Avto zapeljal v množico

Amstersdam, incident epa
Preplah v Amsterdamu.

V pešce pred amsterdamsko centralno želežniško postrajo je zapeljal avtomobil, poroča BBC. Po doslej  znanih podatkih je ranjenih pet ljudi.

Bežal pred policijo?

Voznik je z avtomobilom stal na za avtomobile prepovedanem mestu pred postajo, ko se mu je pribljižala policija, je speljal in zapeljal naravnost na območje za pešče.

Več sledi ...

 

Komentarjev 3
  • valerijakregar 23:25 12.junij 2017.

    spoštovani, vem kaj sem napisala in prilepila.le vest o smrti 27 letne aktivistke rk v nemčiji, ki žal ni fake news , ki jo je z nožem umoril sirski migrant. razložite mi prosim od kdaj je za vas resnica ...prikaži več sporen komentar ??????zaradi tega sem bila 24 ur onemogočena s komentiranjem na vaših straneh.moj komentar je bil sledeč:imela je le 27 let:http://nova24tv.si/svet/migrant-v-nemciji-med-posvetom-veckrat-zabodel-terapevtko-rdecega-kriza-in-jo-ubil/koga je motil moj komentar ?zdi se mi celo zelo umesten glede na to, koliko raznih novih del.mest se je nenadoma odprlo za delo z migranti !

  • kapibara 19:59 11.junij 2017.

    a si hotla napisat obarvanega..??

  • valerijakregar 08:46 11.junij 2017.

    del citata: Policija je sporočila, da ni nobenih znakov, ki bi kazali na napad ekstremista. -------------se strinjam.to je že postal del every day life in eu.napoved ob***anega londonskega župana se uresničuje.BOLNO.