Avto
23 ogledov

Vstopnico za AMZS spa prejmejo ...

Žurnalov in Fiatov dan Anže Petkovšek
Sobota bo v AMZS centru varne vožnje na Vranskem posvečena voznicam - članicam AMZS. Trem izžrebankam, ki so pravilno odgovorile na zastavljeno vprašnje, smo podelili vstopnico na sobotni dogodek, s seboj pa bodo lahko pripeljale tudi prijateljico.

Tudi letošnji dogodek bo minil v znamenju druženja in spoznavanja z vrlinami varne vožnje, tako v teoriji, kot na poligonu varne vožnje.

Voznice bodo lahko s pomočjo inštruktorjev preizkusile najsodobnejši poligon v Sloveniji, na sproščen način preverile in izpilile svoje vozniško znanje v varni, varčni in terenski vožnji, organizirana bo tudi adrenalinska vožnja na stezi za karting. Poleg spoznavanja področja prometne varnosti, pa se bodo ženske na Vranskem lahko prepustile razvajanju strokovnjakov s področja zdravja, mode in lepote.

Organiziran bo modni bazar, organizator za vse udeležence pripravlja posebno presenečenje. Poskrbljeno bo tudi za varstvo najmlajših, v sklopu katerega se bodo tudi sami lahko preizkusili v osnovah vožnje z električnimi avtomobilčki in trial motorji.

Dobitnice nagrade so:

Maja Benčina
Doroteja Anžel
Andreja Starc

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.