Magazin > VIP
80 ogledov

Ana je bila Mihovega darila zelo vesela

ana klašnja Osebni arhiv
Ana Klašnja in Miha Krušič sta bila nekaj časa ločena ...

Najbolj znani slovenski koreograf Miha Krušič je vsako leto januarja in februarja vabljen v Južnoafriško republiko kot gostujoči koreograf. Z njegovimi koreografijami so Južnoafričani že večkrat postali svetovni prvaki, je za Story razkrila Ana Klašnja in dodala, da je za valentinovo dobila zares čudovito darilo – v Slovenijo se je namreč ravno za praznik zaljubljencev vrnil njen Miha.

Ana se sicer trenutno posveča sebi, saj je pred kratkim prestala operacijo. "Trenutno sem zaradi operacije po precej zakomplicirani baletni poškodbi osredotočena na rehabilitacijo. Za zdaj si še ne morem predstavljati, da nikoli več ne bi stopila na oder. Vse moje misli in dejanja in želje so tako usmerjeni v to, da čim prej lahko spet začnem uživati v tej čudoviti umetnosti, ki jo imam tako rada,“ je povedala lepotička, ki jo mediji ves čas sprašujejo tudi o materinstvu, o katerem pa še ne razmišlja. "Smejiva se medijem, ki so že tolikokrat napisali, da sem že na pol noseča in na pol poročena,“ pravi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.