Magazin > VIP
53 ogledov

Ana Klašnja uspešno prestala operacijo

Ana Klašnja Facebook
Po operaciji stolpala, ki je Ano Klašnjo čakala zaradi hude poškodbe, je slovenska balerina po dveh dneh v bolnišnici zdaj že doma, pred njo pa je nekaj mesečno okrevanje.

Vselej delovna in nadobudna balerina Ana Klašnja je uspešno prestala operacijo stopala, ki jo je čakala kar nekaj časa. Kot nam je povedala, je bila to stara poškodba, toda, ker Ana ni nikoli mirovala, je bilo vse slabše. Zdaj si lahko oddahne, saj je neljubi dogodek končno za njo, zato se vsekakor počuti bolje: "Počutim se kot po vsaki operaciji. Boli kot hudič, ampak verjamem, da ne bo le bolje, temveč bo, ko se bom pozdravila, bolje, kot je bilo prej. Zdaj je treba počivat, potem pa pridno delat in razmigavat nogo ter pridobiti nazaj mišično maso."

Ana sicer pravi, da je bilo osebje na ortopedskem oddelku ljubljanske bolnišnice nadvse prijazno in požrtvovalno tako do nje kot do drugih pacientov, je pa vesela, da je spet doma."Ne bom rekla, da bi šla spet nazaj, je pa zaradi osebja, zdravnikov in sester, veliko lažje potrpeti," je dodala.

Po okrevanju, ki poteka dva do tri mesece, se bo Ana lahko vrnila k bolj intenzivnim športnim aktivnostim, zdravniki pa so ji povedali, da bo lahko spet plesala. Balerina nam je še zaupala, da se je počuti grozno, ker ne more plesati in delati: "Letošnje leto je bilo tako super, z novim vodstvom smo fajn smo začeli sezono v operi. Sanja Nešković Peršin je zelo v redu, je moja bivša sodelavka, s katero se krasno razumemo, zato je v operi enkratna energija. Tudi Talenti so se zaključili fajn. Je pa kar naprej v zraku visela ta poškodba in operacija, vendar se zdaj, k sreči, to uredilo in grem zdaj z novimi močmi naprej."

Ana si po uspešnem okrevanju želi, da bi se čimprej vrnila na oder opere, saj si ni mislila, da bo to tako zelo pogrešala: "Ko res leta in leta zelo, zelo garaš, si potem že rečeš, "joj se mi ne da več", ampak zdaj, ko samo tri mesece ne delam, delo že tako pogrešam, da vam povedati ne morem."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.