Magazin > VIP
84 ogledov

Ana Mari Tomažu verbalno ni kos

ana mari voyo.si
Big Brother. Ana Mari je Tomažu postavljala provokativna vprašanja. Je z njimi prekršila pravila?

Odkar je Tibor zapustil hišo Big Brother, je Ana Mari izgubila velikega zaveznika. Sedaj lahko zaupa le Davidu, kar je spoznala po današnjem zaslišanju sotekmovalca Tomaža.

Ana Mari so sotekmovalci dan prej postavljali predvsem intimna vprašanja, Ančko pa so zanimali Tomaževi občutki do drugih sotekmovalcev, kdo je njegov največji konkurent, kdo mu gre najbolj na živce in komu najmanj privošči zmago. Tomaž ji je hladnokrvno odgovarjal, ko pa je pripomnil, da je opazil spremembo v njenem obnašanju do ostalih, je Ančki počil film. ''Hočeš povedati, da zaradi tega, ker je Mitja starešina, se mu jaz in David prilizujeva? Mitja, ne družim se več s tabo. Sploh se ne bom več družila z nikomer,'' se je branila, čeprav nihče ni namignil, da se starešini prilizuje.

Po zaslišanju je Ana Mari odvihrala na pogovor z Big Brotherjem, ostali (razen Davida) pa so se zavlekli na vrt in se strinjali, da si je Ančka z vprašanji sama izkopala jamo. Razglabljali so tudi o tem, da je postavljala neprimerna vprašanja, saj jo je zanimalo, komu ne privošči zmage. Tomažev odgovor bi namreč lahko razkril njegove namene glede nominacij, o čemer pa ne smejo razpravljati.

Komentarjev 2