Šport
72 ogledov

Strgane vezi bo zdravila doma

anamari velenšek oi 2016 rio de janeiro judo Stanko Gruden/STA
Slovenska judoistka Ana Velenšek, ki je v četrtek v Rio de Janeiru osvojila bronasto kolajno, ima huje poškodovano koleno, strgane prednje križne vezi in natrgane notranje stranske.

Dan po tekmi vse kaže, da je koleno Ane Velenšek zdržalo zahtevno tekmovanje na igrah in da bo tekmovalka lahko poškodbo v miru zdravila doma, pa čeprav danes čuti bolečino.

Velenškova, ki se je poškodovala že v začetku julija, je takoj po tekmi opravila zdravniški pregled, danes pa opravila standardno terapijo, z veliko hlajenja in drugimi postopki, s katerimi se je pripravila tudi za tekmo, so potrdili na Olimpijskem komiteju Slovenije.

Neposredno po tekmi ni bilo jasno, kako je Celjanka prenesla tekmovanje, saj je nastopila s pomočjo protibolečinske injekcije, kar v dveh nastopih pa je potarnala nad tem, da ji je poškodovano koleno v borbi v parterju dobesedno obrnilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.