Magazin > VIP
49 ogledov

Anastacii odrezali obe dojki

Anastacia FameFlynet
Pevka Anastacia okreva po dvojni mastektomiji.

Anastacia je februarja sporočila, da je že drugič zbolela za rakom dojk. Novico je s svoji oboževalci delila po družabnih omrežjih, tako kot julijsko informacijo, ko je povedala, da je bolezen premagala.

V sklopu kampanje, s katero opozarjajo na nevarno bolezen, pa je pevka zdaj izdala, da so ji odstranili obe dojki. "V začetku leta so pri meni že drugič odkrili raka dojk. Po operaciji, s katero so mi odstranili obe dojki, še vedno okrevam,“ je povedala 45-letnica in dodala, da je tudi rekonstrukcija prsi že za njo. "Pot je bila težka, kljub temu pa se počutim odlično. Pripravljena sem na nova poglavja svojega življenja."

Na to, kako pomembno je zgodnje odkrivanje raka, je maja opozorila že Angelina Jolie, ki se je za dvojno mastektomijo določila iz preventivnih razlogov. Genski test je namreč pokazal, da je pri njej verjetnost za nastanek raka dojk kar 87-odstotna, za pojav raka na jajčnikih pa 50-odstotna.

Da morajo biti ženske zelo pozorne na spremembe svojega telesa, je poudarila tudi Anastacia. "Zgodnje odkritje raka mi je že drugič rešilo življenje. Še naprej se bom borila in o tej bolezni javno govorila,“ je povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.