Magazin > Film & Glasba & TV
132 ogledov

Anastazija ima slavnega očeta in mačeho

Anastazija, Paradise hotel Planet TV
Anastazija Lavtar, ki jo lahko občudujete v šovu Paradise Hotel, je hčerka šamana Roberta Lavtarja, ki je poročen s pevko Petro Slapar.

Lepotica Anastazija Lavtar fantom v šovu Paradise Hotel meša glave. Temnolaska bo čez nekaj dni stara 20 let, in kot nam je povedal njen oče, je manekenka prvič sama tako daleč od doma. "Zelo dobro se drži. Je sicer še malo zadržana. Sicer je bolj vedra, a to se bo do konca še pokazalo," je za Žurnal24 povedal ponosni očka, ki svojo hčerko pri vseh njenih odločitvah  popolnoma podpira.

"Sem proti temu, da starši odločajo o usodi svojih otrok. Edina stvar, ki jo lahko kot starš narediš, je, da omogočiš otroku, da izkusi čim več stvari. In če potem najde tisto pravo stvar, je zmagal," pravi Lavtar in dodaja, da ga napoved voditeljice šova, da je v hotelu dovoljeno vse, ni zaskrbela. "Popolnoma ji zaupam. Jaz imam s svojimi otroki zelo naraven odnos. Vem, kaj se z njimi dogaja, in ne govorim jim, kaj morajo delati."

Komentarjev 2
  • lunnatic 21:25 16.november 2012.

    Lep pozdrav, javljam se iz sSlovenije, kjer nujno potrebujemo tvojo pomoc! http://skrci.me/fyGGy sSlovenija je le ena izmed mnogih držav v igri , kjer se države bojujejo med seboj za razlicna ozemlja. Trenutno sSlovenija obsega vse njene osnovne regije, hkrati pa ...prikaži večpa okupiram 2 nemški regiji ter celotno Švico. V kratkem nam potece Non-Agressive pakt z Italjani ter Madžari in temu verjetno sledi vojna. Slovenci sicer imamo tesna zavezništva z Grki in Izraelci, ker ne želimo izgubiti neodvisnosti in pasti pod tujo kontrolo potrebujemo tvojo pomoc!Še malo o sami igri: vsaj uporabnik zacne kot normalen perbivalec sSlovenije in vojak, vendar pa lahko z nekaj potrpljenja napredujete ter postanete predsednik, kongresnik, pisec casopisov, vodja vojaških enot ali pa preprosto ostanete zvest vojak. Igra ne vzame veliko casa, približno 10 minut na dan, a je hkrati zelo zanimiva, predvsem zaradi tekmovalnosti in povezanosti Slovencev med seboj.Igra trenutno šteje nekaj vec ko

  • zic 17:15 14.november 2012.

    Ooo, kako je očitu podobna :)