Šport > Nogomet
72 ogledov

Ancelotti pristal na plačilo 5000 evrov

carlo ancelotti EPA
Trener nemškega nogometnega velikana Bayerna iz Münchna Carlo Ancelotti se je odločil, da bo v poseben dobrodelni sklad nemške nogometne zveze namenil 5000 evrov.

Nemška nogometna zveza (DFB) je sporočila, da nekdanjega trenerja Juventusa, Milana, Chelseaja, PSG in Reala iz Madrida, ki je priznal svojo napako in jo označil za neprimerno, ne bo kaznovala.

DFB je sporočila, da je bil Ancelotti po tekmi v Berlinu, ki se je končala z neodločenim izidom 1:1, izzvan s strani privrženca domače ekipe, ki ga je pljunil ob odhodu z igrišča, jezni Ancelotti pa mu je zavoljo tega pokazal sredinec.

Herthi se je na sobotni tekmi na berlinskem olimpijskem stadionu dolgo časa nasmihala zmaga, a je bavarska ekipa izenačila v šesti minuti podaljška.

Bayern je po incidentu stopil v bran trenerju in sporočil, da je bila njegova reakcija glede na okoliščine povsem razumljiva.

Ker je Ancelotti pristal na plačilo 5000 evrov, je Nemška nogometna zveza (DFB) ustavila preiskavo.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.