Šport > Nogomet
22 ogledov

Ancelottija ujeli na laži: "Odhod Özila napaka"

Ancelotti Real Madrid novinarska konferenca Španija Liga BBVA EPA
Čeprav je celo poletje in jesen zagotavljal, da Mesuta Özila ne pogreša, se je Carlo Ancelotti zagovoril v nedavnem intervjuju za Gulf News, kjer je priznal, da je bil Nemčev odhod napaka.

Izjave Carla Ancelottija so presenetile španske kolege, ki jih je Italijan že dodobra navadil, da kot stari lisjak vešče brani interese kluba, medtem ko si globoko v sebi brez dvoma misli svoje. Ob odhodu Mesuta Özila se je novi strateg belega baleta namreč spretno vključil v klubsko kampanjo blatenja lika in dela nemškega reprezentanta, ki ga je Ancelotti med drugim obtožil, da se ni bil pripravljen boriti za mesto v prvi postavi.

Ravno zato je intervju za Gulf News dvignil toliko prahu, a se je Ancelotti skupaj s predstavnikom za odnose z javnostmi pri klubu Carlosom Carbajoso spravil v nove težave, ko je na novinarski konferenci pred tekmo z Betisom zanikal svoje besede, češ da "ne bi bilo prvič", da bi si kdo kaj izmislil.

"Di María morda manj sposoben od Özila"

Dnevnik AS je na svoji spletni strani v nedeljo objavil zvočni zapis intervjuja arabskih kolegov, v katerem Ancelotti jasno pove, da je bil odhod Özila v londonski Arsenal napaka kluba in nedotakljivega predsednika Florentina Péreza, poleg tega pa za "manj sposobnega" označi Ángela di Marío, ki si že dlje neuspešno prizadeva oditi z Bernabéua.

"Storili smo napako, ker smo mu dovolili zapustiti klub. Nato smo se odločili; jaz sem se odločil za (Ángela) di Marío, čeprav je morda manj sposoben od Özila," v intervjuju pove Ancelotti. 

"Nekatera poročila citirajo Real Madrid, ki pravi, da nismo intervjuvali Ancelottija. Z njim smo se dobili v Dohi, vse imamo posneto," so se prek Twitterja odzvali pri Gulf Newsu. Realov šef za odnose z javnostmi je za španske medije prej trdil, da je intervju "izmišljotina vseh izmišljotin".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.