Magazin > Lepota & telo
82 ogledov

And by Andraž ima nova obraza

rok, ula
1/4
Žurnal24 main
Plesalka Ula Šemole in gimnastičar Rok Klavora obraza kampanje.

Pri podjetju And by Andraž so se odločili, da so pravi obrazi njihovih športnih oblačil prav športniki, zato so k sodelovanju povabili plesalko Ulo Šemole in gimnastičarja Roka Klavoro.

Ula je stara znanka modnega sveta, tako da je bilo poziranje zanjo mala malica, se je pa v vlogi manekena prvič znašel Rok, ki se je ob Uli prav zabaval: "Na začetku sem imel tremo, a ko sem videl, da delam s pravo profesionalko, potem je delo kar steklo in sva se prav zabavala," je strnil občutke s fotografiranja.

Ula in Rok sta se fotografirala v kolekciji za poletje, ki je tudi tokrat v živih barvah. Prevladujejo jabolčno zelena in modra v različnih odtenkih. Med najbolj priljubljenimi linijami poletne kolekcije pa je mornarsko modra kombinacija, ki se odlično poda k belim jaknam in poživi z rdečimi kosi.
Letošnja novost so tudi golf oblačila, pri katerih ne manjka niti pokrivalo. Med novejšimi kosi so tudi kolesarski kompleti, ki so poslikani s pomočjo posebne tehnologije. Seveda v kolesarki liniji ne manjkajo niti tanke, a zelo tople, jakne, ki ščitijo pred vetrom in se zložijo v majhno nemotečo torbico, ki je primerna za na kolo.

Letošnja poletna kolekcija je postregla tudi s torbicami, ki dopolnjujejo stajling. Kos letošnjega poletja pa je "oversized" jakna, ki vam ga bo zavidala vsaka modno osveščena športnica. Na fotografiji je Ula v rumeni različici, a obstaja še v dveh kovinskih odtenkih in črni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.