Magazin > VIP
2359 ogledov

Anđa po večletnih sodnih vojnah objeta z bivšim

Anđa Marić Twitter/ zurnal24.si
Anđa Marić in njen bivši mož Primož Dolničar sta po tem, ko jo je menda prevaral z njeno prijateljico ter dveh grdih in dolgotrajnih bitkah na sodišču, očitno zakopala bojno sekiro.

"Že leta nazaj sva zakopala bojno sekiro. Midva sva glede sina sodelovala tudi v času sodnih procesov in še danes kot družina hodimo na kosila in pijače. V času dodelitve skrbništva in ločitve so mediji pisali marsikaj, a nisva ne prva, ne zadnja, ki sva se ločila," odnos z Anđo danes komentira Primož, ki je nekatere stvari očitno izbrisal iz spomina. 

Anđa je Primožu med drugim očitala maščevalni pohod, ga obtožila psihičnega nasilja in povedala, da je zaradi situacije z bivšim, s katerim sta bila skupaj 10 let, štiri leta prejokala. A zamere so očitno pozabljene in Primož, Anđa ter njun sin Gašper so danes v odličnih odnosih. 

"Evo, naj od muk crknejo vse sodnice. Družina za večno," je zapisala na Twitterju in objavila družinsko fotografijio, na kateri se stiska s sinom in bivšim možem. Primož pravi, da ne ve, zakaj je to objavila in kaj je mislila z opazko glede sodnic, saj "ona reče svašta, sodnih postopkov pa ne bom komentiral, ker jih tudi ne smem."  Je pa pevka februarja letos dobila dolgoletno sodno bitko in skrbništvo nad sinom. 

 
Komentarjev 3
  • nizakej 12:01 20.avgust 2016.

    Zanimivo, dokler se je šlajsala po sodiščih, ni rekla ene žal besede proti sodnikom...., sedaj pa ko je vse kao ok, je treba pa usekat po njih? Dolničar, bejž dokler je še cajt.

  • add 09:20 20.avgust 2016.

    In kaj jim je kriva sodnica, če so vsi tako oh in ah ?Bi se pa sporazumno dogovorili in ne bi hodli po sodiščih ...

  • Papaja Popi 09:07 20.avgust 2016.

    Who the fuck is........In kdo je ta ženska......................