Šport > Nogomet
52 ogledov

Olimpijo spodbujal znan obraz

nk olimpija Saša Despot
Slovenski napadalec Andraž Šporar je na tekmi v Krškem prisostvoval zmagi nekdanjega kluba.

Olimpija je v 12. krogu Prve Lige TS gostovala v Krškem, kjer ji je zmago v 80. minuti (2:1) zagotovil Etien Velikonja. Na stadionu Matije Gubca se je zbralo 1500 navijačev, ki so videli šesto zmago pod taktirko Luke Elsnerja.

Ljubljančani so si zagotovili štiri točke prednosti pred večnimi tekmeci iz Maribora, s katerimi se bodo pomerili v 13. krogu.

Olimpija bo ne glede na razplet v Stožicah ostala na prvem mestu ligaške razvrstitve, Maribor pa bo poskušal izkoristiti priložnost, da se približa na točko zaostanka.

''Čaka nas prvi domač derbi te sezone. Gostom iz province bomo pripravili peklensko vzdušje. Pokažimo jim, kako za klub navija metropola. Pričakovati ni nič drugega, kot da naše Stožice zapolnimo do zadnjega kotička,'' gostom iz štajerske prestolnice sporočajo navijači ljubljanskega kluba, ki so na tribuni stadiona v Krškem opazili znan obraz.

Tekmo si je namreč ogledal nekdanji napadalec Olimpije Andraž Šporar, ki je dan prej zaigral na ligaški tekmi švicarske Super League. Šporar je vstopil v 58. minuti, ko je na igrišču zamenjal Matiasa Emilia Delgada.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.