Magazin > VIP
70 ogledov

Andrej Šifrer imel artroskopijo

Andrej Šifrer
1/2
Elle.si
Priljubljeni slovenski glasbenik Andrej Šifrer se je na drugem dnevu tedna mode pojavil z berglami, ki so marsikoga zaskrbele.

Andrej Šifrer si je v družbi partnerice Tanje Križaj ogledal sinočnjo modno revijo na tednu mode, kjer sta mu bili najbolj všeč kolekciji Maje Štamol in znamke Draž. Andreja na tovrstnih modnih dogodkih sicer nismo vajeni, še bolj pa smo bili presenečeni, ko smo ga videli z berglami. Glasbenik nam je pojasnil, da je imel operacijo kolena, ki je prišla z leti. "Imel sem artroskopijo, nekakšno kolensko toaleto, bi lahko rekli (smeh), ki je posledica let in športnih udejstvovanj. Počesali so mi hrustanec, malo popravili meniskus, in to so gospodje iz Valdoltre opravili fenomenalno (smeh), zato se jim moram posebej zahvaliti," je šaljivo pojasnil glasbenik.

Priljubljeni kantavtor je tik pred operacijo prišel iz Londona, kjer je imel čast snemati v studiu Abbey Road, kjer so svoje največje hite posneli tudi Beatli. Andrej je tam začel snemanje novega albuma, ki bo na prodajne police prišel jeseni, je obljubil.

Komentarjev 3
  • maresem 16:56 16.april 2014.

    Tudi jaz sem jo imel pred leti a sem imel srečo, sem jo odnesel brez bergel.

  • dragec 15:52 16.april 2014.

    ANDREJ, PRIZNAJ, KAKO DOLGO SI ČAKAL NA OPERACIJO???

  • Dušan Ahlin 13:26 16.april 2014.

    Jaz tudi,pa ni nikjer pisalo.