Magazin > Film & Glasba & TV
49 ogledov

Andreja vrgli iz Kmetije

andrej Planet TV
Andrej Z. je prekršil pravila, zato so ga vrgli iz šova Kmetija: Nov začetek.

Kot smo poročali, je med Andrejem in Miho prišlo do hudega spora. Miha trdi, da ga je Andrej davil in mu grozil s polenom, Andrej obtožbe zavrača. Miho naj bi večkrat prosil, naj neha oponašati njegovo trzanje, a ga 25-letnik ni poslušal.

Na kmetijo je nenapovedano prišla Saša Lendero in zahtevala pojasnilo za neljubi dogodek.

"Branil sem se. To je bil edini način, da sem ga lahko ustavil. Ko sem ga prosil, ni hotel prenehati. Če bi ga davil, bi se mu poznalo,“ je razložil Andrej in dodal, da je Miho prijel za kapuco in pulover. "Ne dovolim, da se nekdo iz mene delal norca in se norčuje iz zdravstvenih težav ljudi. To šikaniranje poslušamo, odkar je Tine prevzel kmetijo,“ je še izjavil.

Miha pa je povedal, da so za njegovo šikaniranje krivi ostali moški tekmovalci, ki so ga kljub poškodbi imenovali za prvega dvobojevalca. "To je bila zarota vseh moških. Užaljen sem bil,“ je povedal in dodal, da je Andreju zameril homofobične opazke. "Branil sem se z drezanjem v njegovo šibko točko. Ni me prijel za kapuco, prijel me je za vrat. Obnemel sem. Nato je dvignil še poleno. Bil sem v šoku, zato se ne spomnim, kaj mi je še rekel. Res je, da sem ga provociral, vendar menim, da je med verbalnim in fizičnim nasiljem razlika.“

Saša je oba mirno poslušala, nato pa Andreja vrgla iz šova: "Tukaj nisem zato, da bi ugotavljala, kdo je imel prav, ampak zato, da ugotovim, ali je kdo kršil pravila. Andrej, skočil si na Miho in mu grozil s polenom ter ga zgrabil. Morda to ne smatraš za fizično agresijo, vendar je. In s tem si prekršil glavno in osnovno pravilo tega posestva, zato te moram prositi, da odideš.“

Andrej je pospravil svojo culo in kmetijo takoj zapustil, še prej pa povedal, da do tega ne bi prišlo, če ga Miha ne bi izzival.

Komentarjev 17
  • mirko 23:14 01.november 2014.

    "saj nismo opice"Ne vsi v tej državi, jih je pa kar veliko. Tile, ki pa nastopajo v tej oddaji Kmetija, so pa zagotovo vsi, pa še kaj slabšega od opic.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:29 01.november 2014.

    Oba bi mogla vn. Oba mata res nagravžne prijeme pri tem kako ravnata z drugimi. To da se iz enga norca delaš je totalna bedarija in grdo. To da pa na žalitev odgovoriš z fizičnim nasiljem pa da greš na ...prikaži več isti nivo al pa še niži je pa tud tok butast da bl ne bi mogl bit. Čustva je treba kontrolirat madona..sj nismo opice.

  • ecco 19:19 01.november 2014.

    Večina te oddaje gleda ravno zaradi tega, da se potem zgražate in si domišljate da ste boljši od njih! V resnici pa ko si "zaprt" z nekimi ljudmi s katerimi tekmuješ za nagrado postaneš vse kar v resničnem življenju ni ...prikaži več nujno da si! Jaz bi jim dal še alkohol in še več obratov. Moraliziranje je tukaj odveč!