Šport
71 ogledov

Andyja 'napadla' deklica z žogico

andy murray EPA
Andy Murray se je na teniškem turnirju v Parizu znašel na poti projektila, ki ga je zalučala pobiralka žogic. Njegova reakcija ni bila ravno galantna.

Andyja Murrayja je v polfinalu mastersa v Parizu presenetil projektil, ki ga je nespretno zalučala pobiralka žogic. Škot se je odzval z besedami "What the f...?", ki jih bomo v tem primeru prevedli s "Kaj hudiča?

Deklica Lorenza se je kasneje dvakratnemu zmagovalcu turnirjev za grand slam opravičila kar preko twitterja, teniški zvezdnik pa je opravičilo tudi hitro sprejel. "Malce sem se prestrašil, a sem se tudi prebudil. Se vidimo jutri," je odgovoril Škot. Ta je bil verjetno precej manj dobre volje po finalnem obračunu z Novakom Đokovićem, ki ga je Srb dobil s 6:2 in 6:4.

 

Nole rekordno

Đoković je s to zmago sicer postal prvi tenisač, ki je v eni sezoni osvojil šest naslovov na turnirjih serije masters 1000, hkrati pa edini s štirimi zmagami v Parizu. Srb, ki je Murrayja premagal desetič v zadnjih enajstih dvobojih, je drugič v karieri v eni sezoni osvojil deset naslovov ATP, ob tem pa je postal prvi igralec v moderni dobi tenisa s štirinajstimi zaporednimi nastopi v finalih v enem letu.

Roger Federer ima 17 zaporednih finalov, vendar v dveh sezonah. Murray je imel priložnost, da bi si z zmago v finalu zagotovil drugo mesto na lestvici ATP ob koncu sezone, kar mu doslej še ni uspelo. Zadnjo priložnost bo imel čez dober teden na zaključnem turnirju v Londonu, po tem pa ga konec novembra čaka še finale Davisovega pokala proti Belgiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.