Magazin > Lepota & telo
1003 ogledov

Angel na ultrazvoku?

ultrazvok Reševalni pas/Twitter
Britanka Jennifer Holman je prepričana, da je na ultrazvočnem posnetku angel.

Jennifer Holman si je več let močno želela otroka, a usoda ji ni bila naklonjena. 30-letnica je imela dva spontana splava in je počasi že izgubljala upanje, da bo nekoč pestovala svojega otroka.

Veselje ob tretji nosečnosti je bilo zaradi preteklih izkušenj zato razumljivo manjše, kot pri prvih dveh. Nato pa je v 16. tednu nosečnosti na ultrazvočnem posnetku zagledala nekaj, kar ji je povrnilo upanje – angela. Nanj jo je sicer opozorila mama.

Tudi ko so zdravniki odkrili, da se je popkovina ovila okoli otrokovega vratu, Jennifer ni izgubila upanja, saj je bila prepričana, da ju varuje angel varuh. Porod je bil zelo dramatičen, saj je otrok zamujal na svet, in to celih 14 dni. Zaradi popkovine okoli vratu je postajal otrokov srčni utrip vedno šibkejši, zato so se zdravniki odločili za carski rez in malemu Josephu rešili življenje.

Malček je sedaj star že dve leti in popolnoma zdrav. Je pa kruta usoda še enkrat udarila po Jenniferini družini. Mlada mamica je namreč zbolela za rakom na dojkah. Zaradi agresivnega zdravljenja je Jennifer sedaj neplodna, a kljub temu srečna, da je preživela in da ima ob sebi svojega dveletnega angelčka.

Komentarjev 1
  • mph 22:40 20.julij 2015.

    Meni izgleda kot nekdo, ki se utaplja in maha. Drugače pa ja, kaj hočemo, človeška neumnost je resnično neskončna, zato so ljudje tako lahek plen za razne religije, fanatizme, .... Drugače pa glede na to, kar je dala skozi, jo ...prikaži več je zelo slabo varoval ta varuh, firma s tako "učinkovitimi" varnostniki bi že zdavnaj propadla.