Magazin > VIP
14 ogledov

Angelina in Brad poročena

Brad Pitt Angelina Jolie
1/7
FameFlynet
Končno se je le zgodilo. Toliko časa napovedovana poroka slavnega hollywoodskega para se je odvila v soboto.

Angelina Jolie in Brad Pitt sta se v soboto poročila na njunem posestvu v Franciji, je potrdil njun tiskovni predstavnik. Poroki so prisostvovali sorodniki in tesni prijatelji para.

Do oltarja sta Angelino spremila najstarejša sinova Maddox in Pax. Zahara in Vivenne sta bili zadolženi za posipanje cvetja, medtem ko sta Shiloh in Knox nosila prstana. 

Čakala sta pravi trenutek

Par se je v preteklosti že večkrat otepal vprašanja, kdaj bosta stopila pred oltar. Brad je nekoč razkril, da si poroke najbolj želijo njuni otroci. Nikoli pa nista želela postaviti časovnega okvirja na projekt poroka. 

Maja je Angelina za revijo People o poroki dejala, da čakata na pravi trenutek. "Občasno govorimo o tem in otroci se o tem pogovarjajo z nama. Kako si otroci predstavljajo poroko, meji že na histerijo. Na nek način bodo načrtovali poroko," je dejala. Ker so si otroci med seboj različni, imajo tudi različna mnenja. "Zabavno bo. To je najpomembneje. Ko bo do tega prišlo, bo to čudovit dan za našo družino." 

Pred kratkim je razkrila, da si s Pittom pišeta ljubezenska pisma, da ohranjat svojo zvezo. V zadnjem letu je družina prestala veliko, potem ko je igralka imela dvojno mastektomijo. "Zelo smo se zbližali, kar mislim, da je naravno v družinah," je povedala igralka.

Angelina in Brad imata šest otrok, tri biološke in tri posvojene. Njuno razmerje se je začelo na snemanju filma Gospod in gospa Smith leta 2005. Leta 2006 se jima je rodila hčerka Shiloh, dve leti kasneje pa še dvojčka Vivienne in Knox. Družbo pa jim delajo še Maddox, Pax in Zahara.

Komentarjev 1
  • patron 15:27 28.avgust 2014.

    gospod in gospa šmit-pit