Magazin > VIP
42 ogledov

Angelina Jolie jezna na moža?

angelina jolie, brad pitt Profimedias
Brad Pitt naj bi si na skrivaj dopisoval z Jennifer Aniston.

Kot poroča Life & Style, je v hiši Jolie-Pitt izbruhnil prepir, ko je Angelina odkrila, da si Brad Pitt in njegove bivša žena pošiljata SMS sporočila.

Angelina je to odkrila po naključju. Na moževem mobilniku naj bi iskala družinsko fotografijo in naletela na sporočila, ki jih je Brad dobil iz neznane številke. Angie je pozneje izvedela, da je Bradu sporočila pošiljala Jennifer Aniston, ki se je pred kratkim poročila z igralcem Justinom Therouxom. "Zaloputnila je vrata spalnice, vrgla telefon in od Brada zahtevala pojasnilo, zakaj si za njenim hrbtom dopisuje z bivšo ženo,“ je omenjeni reviji povedal neimenovani vir, ki še trdi, da je Brad Angelini priznal, da se je Jen hotela z njim pogovoriti o težavah v njeni zvezi. Angie naj bi počil film, čeprav ji je Brad zagotovil, da se o njunem zakonu z Anistonovo ni pogovarjal. Ženi je moral tudi obljubiti, da bo z bivšo prekinil stike.

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:47 13.september 2015.

    "Na moževem mobilniku naj bi iskala družinsko fotografijo"Pa kaj še. Slutila je da neki ni v redu in je zato pogledala in vdrla v zasebnost. Sej se po tem ve da je obsedena za nadzorom: " Angie naj bi ...prikaži več počil film, čeprav ji je Brad zagotovil, da se o njunem zakonu z Anistonovo ni pogovarjal"Pogovor sam še ni varanje tko da ne vem v čem je štos. Razn če sta si srčke pošiljala al pa neki to je pa druga ampak tega nikjer ne piše.