Magazin > VIP
35 ogledov

Angelino zaslišal FBI

angelina jolie Profimedias
Angelino Jolie so obiskali agenti FBI in njo ter otroke izprašali o incidentu, do katerega je prišlo na letalu in ki je bil povod za ločitev od Brada Pitta.

Na domu Angeline Jolie v Malibuju sta se v torek oglasila dva zvezna agenta. Tri ure naj bi se pogovarjala z igralko in njenimi otroci z namenom, da izvesta, kaj se je dogajalo na letu, ki je bil za igralko kaplja čez rob.

Šlo naj bi za dodatno preverjanje informacijo, saj je zelo malo verjetno, da bi zvezni urad dejansko sprožil uradni postopek, navaja TMZ. Agenta sta od Angeline in otrok želela izvedeti, kaj točno se je zgodilo, pa tudi kdaj, saj je pomembno, kje točno se je letalo nahajalo v času spora. Vprašanje je namreč, ali je do spora prišlo v ameriškem zračnem prostoru ali pred tem. Zanimalo jih je tudi, kaj se je dogajalo na letališču v Minnesoti, kjer se je letalo ustavilo, da je dolilo gorivo. 

Med zakoncema je na letalu prišlo do prepira, v katerega naj bi se vmešal najstarejši sin Maddox. Med Bradom in Maddoxom naj bi prišlo do fizičnega kontakta, zaradi česar se je igralka odločila vložiti zahtevek za ločitev. 

Komentarjev 2
  • izRODEk 23:01 20.oktober 2016.

    Baba je psiho!... ta še posebej.... :))))

  • mph 10:47 20.oktober 2016.

    DOKAZALI so, da ni bilo fizičnega kontakta ... kaj zdaj gonijo še naprej? Babnico naj zaprejo na psihiatrijo, otroke pa ali njemu ali še bolje v rejo.