Magazin > VIP
86 ogledov

Angelina Jolie pred skupnimi prijatelji žalila Amal Clooney

angelina jolie Profimedias
Brad Pitt in George Clooney sta spet dobra prijatelja.

V zadnjih dveh letih se je veliko šušljalo o tem, zakaj Angelina Jolie ne mara Amal Clooney. Mediji so celo poročali, da se dekleti sovražita, in to naj bi bil tudi razlog, zakaj se je ohladil odnos med Georgeem Clooneyjem in Bradom Pittom, ki sta veljala za velika prijatelja.

Do razglasitve, da se ločuje, se Brad in George menda nista veliko pogovarjala. Clooney je Pittu zameril, da Angeline ni nikoli okaral, ko se je ta spravila nad Amal. "Angie ni mogla biti v Amalijini bližini. Pa ne zato, ker bi bila Amal nesramna, ampak zato, ker je bila Joliejeva zelena od zavisti,“ je povedal vir. Svojih čustev do uspešne odvetnice igralka ni skrivala. Pred skupnimi prijatelji naj bi se norčevala celo iz Amalijinega videza in stila za modo. "Amal je obrekovanje ignorirala. George pa tega ni nemo prenašal,“ je Life and Style še povedal vir.

Star je pred časom poročal, da se Angelina, posebna odposlanka Združenih narodov za begunce in velika borka za pravice šibkejših, zmrduje nad Amalijinimi političnimi nazori in zločinci, tudi diktatorji, ki jih je pred sodiščem branila. Amal je med drugim branila desno roko libijskega diktatorja Moamerja Gadafija, Abdullaha al Senussija, ki je v času Gadafijevega režima nadziral mučenja in umore. Amal se zavzema, da bi primer premestili v Haag, saj v Libiji ne bi bil deležen poštenega sojenja.

Komentarjev 2
  • Žirafa 16:47 11.marec 2017.

    Ženski je ime Amal, ne Amalija. Portale s polpismenimi "novinarji" bi bilo treba zapreti.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 10:38 10.marec 2017.

    A je kej čudnega,saj mata Pitova za frende "največjega" slovenačkog humorista in njegovo babo?Vsi skupaj Pitovi in Gurotovi nimajo IQ za otroški čeveljček,žal.