Magazin > VIP
78 ogledov

Angelina Jolie se je zatekla k mojstru magije

angelina jolie
1/2
Profimedias
Tudi tetovaža ni rešila njenega zakona.

V javnosti so se pojavile fotografije tetovaže, ki krasi hrbet Angeline Jolie. Igralka je upala, da bo tatu ščitil njen zakon z Bradom Pittom, a je le nekaj mesecev pozneje vložila ločitvene dokumente. Tetovaža naj bi bila sicer nekaj prav posebnega. Naredil jo je nekdanji tajski menih Ajan Noo Kanpai, ki se ukvarja tudi z belo magijo. Njegove tetovaže, ki se jim reče Sak Yant, naj bi zato varovale pred negativno energijo, v kar sicer verjameta tudi zvezdnici Cara Delevigne in Michelle Rodriguez. Budistični simbol si je februarja 2016 v Kambodži, kamor so samo za slavni par pripeljali mojstra tetoviranja, dal na trebuh vtetovirati tudi Pitt.

Kanpai se je belo magijo naučil uporabljati od dedka. V najstniških letih pa je zašel s poti in se pridružil tolpi ter si s čarovnijo pomagal pri boju z nasprotniki. Da bi ga rešila, je Kanpaijeva mama svojega sina poslala v samostan, kjer se je med drugim naučil tudi izdelave magičnih tetovaž.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.