Magazin > VIP
55 ogledov

Angelina od Brada zahteva neverjetne zneske

Angelina Jolie Profimedias
Igralka Angelina Jolie naj bi imela neverjetne zahteve za Brada Pitta.

Angelina Jolie naj bi se še vedno borila za polno skrbništvo nad šestimi otroci, ki jih ima skupaj z Bradom Pittom, s katerim sta trenutno v ločitvenem postopku. Ameriški medij InTouch je izvedel, da naj bi imela Angelina neverjetne zahteve. Igralka hoče doseči, da bi ji Brad mesečno plačeval preživnino v vrednosti 100 tisoč dolarjev (na otroka).

"S tem naj bi Angelina pokrila vse stroške za otroke in dodala nekaj denarja v njihove varčevalne račune,“ je povedal neimenovani vir in dodal, da Brad s tem sicer nima težav, a bi raje denar nakazoval neposredno na njihove varčevalne račune, saj ne želi, da bi Angelina upravljala z njegovim denarjem preko otrok.

Sicer Angelina ne potrebuje njegovega denarja, saj njeno premoženje ocenjujejo na 160 milijonov dolarjev, a si želi izkoristiti Brada, saj je njegovo premoženje ocenjeno na bogatih 240 milijonov ameriških dolarjev.

"Angie si želi, da bi bila ločitev (in s tem skrbništvo nad otroci) zaključena v naslednjih 90. dneh. A glede na njene zahteve, je to neizvedljivo. Ima neverjetne finančne zahteve,“ je še povedal vir.

 
Komentarjev 1
  • Majazmaja 11:30 03.februar 2017.

    Hahahahaha, še ena izmišljotina K. D. ...