Magazin > VIP
67 ogledov

Angelino Jolie po Pittovem nastopu zgrabila panika

angelina jolie Profimedias
Od Pittovega nastopa na podelitvi zlatih globusov naj bi bila Angelina Jolie psihično popolnoma na tleh.

Brad Pitt ima v Hollywoodu kljub številnim negativnim govoricam, ki jih je, potem ko je vložila ločitvene dokumente, sprožila Angelina Jolie, še vedno ogromno prijateljev. To se je pokazalo na nedeljski podelitvi zlatih globusov, na kateri je igralec na odru predstavil film Moonlight in zaradi bučnega in dolgega aplavza ni prišel do besede.

Angelina Jolie naj bi bila po tem dogodku popolnoma na tleh, saj meni, da so ji vsi obrnili hrbet, trdi vir, ki je še razkril, da se je igralka zbala za svoj imidž. "Le nekaj ur po podelitvi je podala izjavo za javnost. Spoznala je, kako je ločitev vplivala na njen imidž, zato se želi sedaj izogniti nadaljnji škodi. Zagotovila je, da bo odslej vse podrobnosti ločitve zadržala zase,“ je povedal insajder.

PREBERITE ŠE:Kakšna brca! Upamo, da Angelina Jolie ni gledala zlatih globusov …

Komentarjev 4
  • Žurnalček 18:20 16.januar 2017.

    " naj bi bila " kar pomeni , da mogoče v enakem odnosu ni in je tole vaše natolcevanje in izmišljanje novic samo sebi namen ! Idite u kurac , vi in take novice ! Baje naj bi bil vaš ...prikaži več sodelavec Ir.K bolnik z AIDSom !

  • LukaMB 03:28 16.januar 2017.

    Še en dokaz da se karma vrača in da obstaja. Širila je laži o Bradu Pittu in ga na vse pretege želela diskreditirati ter mu vzeti otroke, sedaj pa ko se ji vrne z isto mero pa samo jokca in ...prikaži več ji odvetniki ne morejo pomagati. Kar seješ to žanješ!

  • drejca1 19:47 15.januar 2017.

    Ubogi otroci !