Magazin > VIP
520 ogledov

Angie se je do Bradove soigralke obnašala nemogoče

Angelina Jolie Profimedias
Angelina naj bi zasledovala Bradovo soigralko, saj jo je bilo strah, da jo mož vara na snemanju film Allied.

Marion Cotillard je na svojem Instagram profilu objavila zapis, kjer je spregovorila o ločitvi Angeline Jolie in Brada Pitta. Povedala je, da jo zelo žalosti, da jo mediji vpletajo v to zgodbo in oboževalce presenetila, ker je razkrila, da z možem pričakujeta drugega otroka.

Marion Cotillard  | Avtor: FameFlynet FameFlynet
"To bo moja prva in edina reakcija na novico, ki je odjeknila pred nekaj urami in v katero sem očitno vpletena tudi jaz. Nisem vajena komentiranja takšnih stvari, a prišel je trenutek, ko ne morem ostati tiho, saj to vpliva name in na ljudi, ki jih imam rada. Prvič, pred nekaj leti sem spoznala moškega svojega življenja, očeta mojega prvorojenca in otroka, ki ga pričakujeva. On je moja ljubezen, moj najboljši prijatelj in edini, ki ga potrebujem. Drugič, vsi, ki poročate, da sem zaradi te novice popolnoma uničena, počutim se v redu, hvala. Medijem in vsem, ki hitro sodijo tujim ljudem, želim čim prejšnje okrevanje. In za konec, Bradu in Angelini, ki ju spoštujem iz vsega srca, želim veliko miru v teh hudih časih."

Angelina naj bi med snjemanjem filma Allied najela zasebnega detektiva, ki je vohunil za Bradom in Marion, saj se je bala, da jo vara. "Detektiva je najela, ker se je bala, da se z Marion 'mečkata' na snemanju in izkazalo se je, da je občutek ni varal. To je bila kaplja čez rob," je povedal neimenovani vir.

Komentarjev 1
  • marabunta 15:05 22.september 2016.

    ona že ve kako to gre, varanje namreč......Angelina, a si pozabila kako si speljala moža Jenifer ??