Šport > Nogomet
21 ogledov

Angleškega nogometaša oropali za 240.000 evrov

Tom Cleverley EPA
Angleškega reprezentanta Toma Cleverleyja so oropali v njegovi vili v Manchesterju. Ukradli so drage torbe, ure, nakit in dva Range Roverja.

Angleškega reprezentanta in igralca Evertona Toma Cleverleyja, ki trenutno počiva zaradi poškodbe gležnja, so v njegovi vili v Manchesterju napadli neznanci in iz hiše ukradli torbe, ure, nakit in dva terenca znamke Range Rover. V času ropa so bili v hiši Cleverley in njegova žena Georgina Dorsett ter njihova dveletna hčerka.

"Nihče ni bil poškodovan fizično, a zelo sta pretresena. Ni jima hudo zaradi ukradenih stvari, ampak zaradi hčerke. Tudi med ropom o ničemer drugem nista razmišljala kot o hčerki, in kako bi jo zaščitila," je neimenovan vir povedal angleškemu časopisu Daily Mail.

Roparji so v hišo vdrli s palicami za bejzbol in s plenom v višini 240.000 evrov iz vile zbežali preden je prišla policija. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.