Magazin > VIP
452 ogledov

Anja Jenko: Zapustila delodajalca, ki ji je prinesel slavo

Anja Jenko Marko Delbello Ocepek
Kontroverzna lepotička Anja Jenko se je sicer že prej gibala v estradniških krogih, a prepoznavnost po vsej Sloveniji so ji zagotovo prinesle vroče fotografije, ki jih je pred dvema letoma posnela za slovensko izdajo revije Playboy.

V medijih se je sicer gibala že prej, gotovo prepoznavnost pa so Anji Jenko, modelu, podjetnici in hčerki nekdanjega politika Janka Jenka, priskrbele vroče fotografije, ki sta jih leta 2014 s priznanim  fotografom Alešem Bravničarjem za Playboy posnela pod žgočim ameriškim soncem.  

Poleg tega, da je v jeseni  leta 2014 postala playboyevo dekle in da njene obline verjetno še danes grejejo marsikatero delavnico, pa je bila nekaj časa aktivna tudi kot playboyeva zajčica. A Anja pravi, da je to honorarno delo prerasla in dober mesec nazaj uhlje, repek in seksi kostum vrnila delodajalcu, ki je iz nje napravil eno najprepoznavnejših starlet pri nas. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.