Oglaševanje
189 ogledov

Anja Kofler: Čas je, da postanem lepa tudi na zunaj

Anja Kofler
1/3
Saša Despot
Anja Kofler si želi poseg na vratu. Motita jo njegova širina in odvečna koža.

Ime in priimek: Anja Kofler
Kraj: Gorenja vas
Starost: 23 let
Poklic: živilski tehnik

Sem povprečna 23-letnica, noro zaljubljena v svojega fanta, ki me ima rad takšno, kakršna sem. Rada se družim z ljudmi, ki so mi blizu in mi pomenijo največ, zelo rada imam živali in obožujem nove izzive. Moj moto je, da če nikoli ničesar ne poskusiš, potem tudi nikoli ne moreš vedeti, kako bi lahko bilo.

Zakaj ste se odločili za sodelovanje v nagradnem natečaju?
Zaradi sebe. Prišla sem do spoznanja, da si želim izgledati in se počutiti lepa tudi navzven. Ko sem bila majhna, mi je bilo vseeno, kako izgledam, zato sem tudi s ponosom raztegovala in razkazovala svoj poseben vrat. Zdaj je drugače.

Kaj bi spremenili na sebi in zakaj?
Moja težava, ki me spremlja cele dneve, je vrat. V službah so mislili, da se z ovratniki samo baham, dokler niso videli pravega razloga. Širokega vratu bi se rada znebila, da bom končno lahko tako rekoč svobodna.

Kako bi vam operacija izboljšala kakovost življenja?
Zelo bi mi izboljšala kakovost življenja, saj se ne bi več spraševala, kaj obleči, kako skriti vrat, ali me kdo vidi ... Končno bi lahko imela kratke lase ali pa vsaj spete v čop sredi vročega poletja. Sploh pa bi mi bilo všeč, če bi mi operirali še nos. To so mi svetovali kirurgi, saj že celo življenje ne morem dihati skozi njega. Zaradi tega nisem bila sprejeta v vojsko, pa tako sem si želela. Resnično bi operacija spremenila veliko stvari.

Ste že imeli kakšen lepotni poseg?
Ne, nisem.

Zakaj bi morali glasovati za vas?
Ne bom rekla, da morajo bralci glasovati ravno zame, ker si verjetno vsi, ki smo prišli v finale, zaslužimo operacijo. Bila pa bi resnično zelo vesela vsakega oddanega glasu in zmage, ker bi mi bralci tako polepšali in izboljšali življenje! Že zdaj se zahvaljujem čisto vsem, še posebej mojemu fantu Urošu, ki je imel toliko potrpljenja in ker mi stoji ob strani.

Komentarjev 5